امنیت غذایی کودکان در خطر است!
به تازگی خبر افزایش آلرژی غذایی کودکان در جهان به طور مرتب به گوش میرسد و حتی کمپینهایی برای ایجاد محیطی «بدون آجیل و تنقلات» در هواپیماها، مدارس و سایر محیطهای عمومی شکل گرفته است. آلرژیهای غذایی نه تنها بر جنبههای بهداشتی و درمانی افراد تأثیر میگذارند بلکه آثار عمیقی بر اقتصاد نیز دارند.

به تازگی خبر افزایش آلرژی غذایی کودکان در جهان به طور مرتب به گوش میرسد و حتی کمپینهایی برای ایجاد محیطی «بدون آجیل و تنقلات» در هواپیماها، مدارس و سایر محیطهای عمومی شکل گرفته است.
بنابر مطالعه اخیر مجله انگلیسی سلامت عمومی لنست (Lancet)، آلرژیهای غذایی بین سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ دو برابر شدهاند و بیشترین تأثیر این افزایش در کودکان مشاهده شده است.
آلرژیهای غذایی کودکان همچنان در حال افزایش است و در تمام گروههای سنی، آلرژیهای غذایی از ۰.۴ درصد به ۱.۱ درصد از جمعیت افزایش یافته است.
آلرژیهای غذایی نه تنها بر جنبههای بهداشتی و درمانی افراد تأثیر میگذارند بلکه آثار عمیقی بر اقتصاد نیز دارند. هزینههای مرتبط با تشخیص و درمان این نوع آلرژیها، بار مالی قابل توجهی را بر دوش سیستمهای بهداشتی و درمانی میگذارد و در عین حال میتواند منجر به افزایش مصرفگرایی و تجارتی خاص در زمینه مواد غذایی آلرژیزا شود. علاوه بر این، سبک زندگی و شیوههای مصرف مواد غذایی در هر جامعهای نقش چشمگیری بر سلامت عمومی و بهرهوری نیروی کار ایفا میکند.