امنیت غذایی کودکان در خطر است!

۲۱ آذر ۱۴۰۳
کدخبر : ۲۷۹۰۲

به تازگی خبر افزایش آلرژی‌ غذایی کودکان در جهان به طور مرتب به گوش می‌رسد و حتی کمپین‌هایی برای ایجاد محیطی «بدون آجیل و تنقلات» در هواپیماها، مدارس و سایر محیط‌های عمومی شکل گرفته است. آلرژی‌های غذایی نه تنها بر جنبه‌های بهداشتی و درمانی افراد تأثیر می‌گذارند بلکه آثار عمیقی بر اقتصاد نیز دارند.

امنیت غذایی کودکان در خطر است!
 

به تازگی خبر افزایش آلرژی‌ غذایی کودکان در جهان به طور مرتب به گوش می‌رسد و حتی کمپین‌هایی برای ایجاد محیطی «بدون آجیل و تنقلات» در هواپیماها، مدارس و سایر محیط‌های عمومی شکل گرفته است.

بنابر مطالعه اخیر مجله انگلیسی سلامت عمومی لنست (Lancet)، آلرژی‌های غذایی بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ دو برابر شده‌اند و بیشترین تأثیر این افزایش در کودکان مشاهده شده است. 

آلرژی‌های غذایی کودکان همچنان در حال افزایش است و در تمام گروه‌های سنی، آلرژی‌های غذایی از ۰.۴ درصد به ۱.۱ درصد از جمعیت افزایش یافته است.

آلرژی‌های غذایی نه تنها بر جنبه‌های بهداشتی و درمانی افراد تأثیر می‌گذارند بلکه آثار عمیقی بر اقتصاد نیز دارند. هزینه‌های مرتبط با تشخیص و درمان این نوع آلرژی‌ها، بار مالی قابل توجهی را بر دوش سیستم‌های بهداشتی و درمانی می‌گذارد و در عین حال می‌تواند منجر به افزایش مصرف‌گرایی و تجارتی خاص در زمینه مواد غذایی آلرژی‌زا شود. علاوه بر این، سبک زندگی و شیوه‌های مصرف مواد غذایی در هر جامعه‌ای نقش چشمگیری بر سلامت عمومی و بهره‌وری نیروی کار ایفا می‌کند.