اطلاعیه سازمان دامپزشکی برای قربانی دام‌های مراسم محرم

۱۸ تیر ۱۴۰۳
کدخبر : ۵۳۶۹

به منظور حفظ سلامت هموطنان و تامین بهداشت عمومی جامعه، سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی شما در روز تاسوعا و عاشورای حسینی می باشند.

اطلاعیه سازمان دامپزشکی برای قربانی دام‌های مراسم محرم

در اطلاعیه سازمان دامپزشکی کشور به مناسبت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی آمده است: ضمن تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدا…الحسین(ع) ، به اطلاع مردم ایران می رسانیم به منظور حفظ سلامت هموطنان و تامین بهداشت عمومی جامعه، سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی شما در روز تاسوعا و عاشورای حسینی می باشند.

بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاههای دامی(ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی نموده و سلامتی شما مصرف کنندگان عزیز را از ابتلاء به بیماری ها تضمین خواهند کرد، بنابراین از مردم خواستاریم به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند.

۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیدا خودداری کنند.

۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.

۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.

۴- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.

۵- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.

۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدالامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.

۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.